Op deze traditioneel zeer druk bezette veldloop te Mechelen liet scholier Mats V.  duidelijk zien dat er met hem volgende week op het BK veldlopen in Hulshout zal moeten rekening gehouden worden. Hij won de 3730m lange veldloop in exact 12'00" en had liefst 24" voorsprong op zijn eerste achtervolger en was de beste van 35 scholieren. Ook master Jonas B. schitterde alweer en mocht het podium op als 2° master +35. Bij de oudste masters +50 was het dan weer Dirk V. die schitterend naar een 3° plaats liep. Maar ook enkele anders AVLL'ers lieten zich opmerken met mooie ereplaatsen. Scholier Marthe A. strandde op de meest onfortuinlijke 4° plaats als 2° tweedejaars met in totaal 28 starters. Broer Wannes was dan weer 2° eerstejaars cadet en 6° in totaal van de 65 cadetten. Fiebe DB waagde zich op de korte cross en werd knap 2° junior. Kathleen D. strandde dan weer op een zucht van het podium bij de masters en werd 2° in haar categorie W40. Ook Charlotte V. maakte een zeer goede indruk op de korte cross bij de dames. Onze neo-seniore werd knap 5° in een sterk deelnemersveld. Lissa werd hier mooi 12°. Irina VL eindigde mooi in het midden van het pak bij de scholieren als 14°. Jonas W. streed moedig naar een 23° plaats als scholier. Verder zagen we ook nog enkele volhouders die onze kleuren verdedigden. Masters Bart W. en Filip VB, papa van Astrid, liepen naar een verdienstelijke 13° en 17° plaats. Moedige 70-er Roland liep naar een 42° plaats als master. Cadet Chloe tot slot liep moedig naar een 42° plaats als eerstejaars. Mooie resultaten van ons AVLL-crossteam! Dat belooft voor volgende week op het BK in Hulshout!