Wat voor mij als trainer eerder gezien wordt als een testwedstrijd, daar dachten de 14 gemotiveerde atleten er anders over. Maar atleten, weet dat het indoorseizoen maar juist begonnen is er op de trainingen eerder gefocust word op uithouding en techniek maar nog niet op snelheid! Ook goed om weten is dat wij als club een verschil maken in outdoor of indoor prestaties! De cad dames opende de dans op de 60m. Femke liep in de 1ste reeks haar eerste indoor 60m maar door het falen van de elektronische moesten deze atleten terug opnieuw lopen nadat het euvel van de tijdsopname hersteld was. Daar klokte Femke af na 9.55" als 3de in haar reeks. Louis miste een beetje haar start in de 2de reeks en tikte af na 9.71". In de 4de reeks liep Fieke 1 honderdste sneller dan ooit met 8.94" als eindtijd met Janne op haar hielen die met 9.20" slechts 0.08" boven haar beste bleef. Julia stond in de sterkste en 6de reeks, startte naar gewoonte ijzersterk maar moest in de 2de helft enkele plaatsen prijsgeven om af te klokken in 8.70". Bij de cadetten heren Jitse uit in reeks 5 waar hij sneller dan ooit 3de werd in 8.32" wat 0,16" sneller was dan zijn vorig record. Senne kwam uit in de laatste reeks waar hij als 2de de meet overschreed in een sterke tijd van 7.92" wat 0,18" sneller was dan ooit! Julia en Louise moesten na hun 60m aanstonds naar her verspringen. Hier wist Louise zich te verbeteren en verder te springen dan ooit, naar 4m05! Ook Julia, die eventjes in een dipje zat, verbeterde haar indoor PR van 4m70 naar 4m83 wat ondertussen pupil Emile ook deed, maar dan bij het hoogspringen, waar hij de lat op 1m15 overschreed. Bij de min. meisjes was Good-Luck met 8.31" de snelste op de 60m van de 32 deelnemende atleten, liep Lauren een snelste indoortijd van 8.77" en bleef Jolien met 8.99" maar 0,07" boven haar beste tijd.. Bij de miniemen jongens liep Mathijs zijn 1ste indoor 60m in 9.31" en kon Victor zijn snelste tijd ooit met 4 honderdsten verbeteren naar 8.89". Onze meisjes miniemen kozen allen voor het kogelstoten waar iedereen de kogel verder stootte dan hun out of indoor best prestatie. Jolien liet 7m81 noteren, Good-Luck 8m26 en Lauren 9.82m, waarna ze snel hun pasjes moesten gaan zetten voor het verspringen. Hier verbeterde Good-Luck haar indoor beste naar 3m79 wat 22cm verder was als haar vorig indoor record. Jolien had op 1cm na, bijna haar pr  geëvenaard en Lauren had een off-day waar vooral in haar aanloop opbouw, de oorzaak te zoeken was. Ondertussen had Emile zijn 60m afgeklokt in 10.71" en was broer Victor bezig bij het hoogspringen waar hij tot 1m25 lathoogte geraakte. Maxim, die al met mij om 11u30 meegereden was mocht nu al laatste AVLL atleet zijn krachten ontbinden in de kogelstootring. En hoe? Hij ontplofte en ontpopte zich als beste kogelstoter van de 23 deelnemende cadetten door in zijn 3de poging de 4kg zware bol te stoten naar 12m33 wat maar liefst 2,84m verder was dan zijn vorig indoor PR. Een mooie afsluiter van een drukke maar positieve prestatie namiddag. De motivatie en inzet was er zeker aanwezig dus KEI GOE gedaan atleten!